RESIDENTIEEL

LUCHT/LUCHT WARMTEPOMPEN

Warmtepomp - airco

SPLIT SYSTEEM

Dit systeem is speciaal ontworpen om 1 enkele ruimte te koelen of verwarmen. Het split systeem bestaat uit één buiten- en binnenunit die je kan gebruiken als warmtepomp of airconditioning. Door de nieuwe technologie in deze toestellen kunnen wij een optimale & geluidsarme werking aanbieden.

warmtepomp - airco

MULTI-SPLIT SYSTEEM

Dit systeem is een ideale combinatie voor huizen die meerdere ruimtes moeten koelen of verwarmen. Hier kunnen 2 tot 5 Binnentoestellen aangesloten worden op één buitenunit waardoor we een aangenaam klimaat over het ganse huis kunnen aanbieden. De ideale warmtepomp / airconditioning oplossing voor uw woning.

RESIDENTIEEL

LUCHT/WATER WARMTEPOMPEN

VERWARMING/WARM WATER

VLOERVERWARMIKNG IN COMBINATIE MET BOILER

U denkt aan vloerverwarming in uw nieuwbouwproject of renovatie? Dan is de optie voor een lucht/water warmtepomp zeker te overwegen. Een volledig uitgerust systeem om je woning te verwarmen en sanitair warm water te produceren. Het is een flexibel en kostenbesparend alternatief voor ketels op fossiele brandstoffen en biedt eveneens verkoeling in de zomer. Dit systeem is een milieubewust oplossing voor een groenere toekomst

INDUSTRIE

VRV-SYSTEEM

Een VRV-Systeem wordt meestal toegepast in de industrie denk maar aan kantoorgebouwen, ziekenhuizen, winkelketens, enz. Door het plaatsen van een VRV systeem in een groot gebouw kan met dus veel meer binnenunits plaatsen dan een multi-split systeem. Dit systeem is ook uitgerust zodat je verbruik aangepast wordt naar de effectieve vraag.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN VRV-SYSTEEM?

Het is een energiebesparende methode om elke plaats van een gewenste temperatuur te voorzien. Het is in de diverse lokalen niet overal even koud of warm. Een dat werkt energiebesparend. U krijgt een perfect airconditioning systeem

CONTACTFORMULIER

JAARLIJKS VERLOF

Wij zijn in jaarlijks verlof van 17 September tot en met 2 Oktober. 
Wij gaan even onze batterijen terug opladen zodat we er in Oktober terug kunnen invliegen.