RESIDENTIEEL

VENTILATIESYSTEEM

WAAROM VENTILEREN?

Er zijn verschillende redenen waarom we onze ruimtes goed moeten ventileren. Een goede luchtkwaliteit zal ervoor zorgen dat ons lichaam optimaal werkt en we ons gezond voelen. Met een goed ventilatiesysteem kunnen we ook schimmels tegen gaan in onze meest vochtige ruimtes. Een slechte luchtkwaliteit kan naast astma voor allerlei andere gezondheidsklachten zorgen, zoals concentratieproblemen, vermoeidheid en hoofdpijn.

SYSTEEM C

Via een ventilatiesysteem C gaan we eigenlijk verse lucht in onze ruimtes halen door ramen of deuren open te zetten. Op de vochtige ruimtes zoals de badkamer en de toiletten plaatsen we een ventilator die de vochtige lucht afvoert naar buiten. Op deze manier bestrijd je schimmelvorming in je ‘natte ruimtes’ en krijg je verse lucht in je woning. 

SYSTEEM D

Ventilatiesysteem D is een milieuvriendelijkere, maar duurdere installatie. De voordelen bij dit systeem is dat de verse lucht steeds gefilterd wordt en je ook veel minder warmteverlies hebt. Een ventilatiesysteem D is af te raden in woningen die slecht geïsoleerd zijn of niet volledig luchtdicht zijn.

INDUSTRIEEL

VENTILATIE VOOR GROTE RUIMTES

VENTILATIE VOOR UW NIEUWBOUWPROJECT?

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Om de nieuwe EPB waarden te halen kunnen we niet zonder een goed werkend ventilatiesysteem. Bent u aan het bouwen en heb je een betrouwbare installateur nodig voor uw ventilatie? Aarzel niet ons te contacteren.

CONTACTFORMULIER

JAARLIJKS VERLOF

Wij zijn in jaarlijks verlof van 17 September tot en met 2 Oktober. 
Wij gaan even onze batterijen terug opladen zodat we er in Oktober terug kunnen invliegen.