REALISATIES

Op deze pagina vind je enkele van onze realisaties terug. Wij zijn hier erg trots op en hebben dus ook elk project tot in de puntjes afgeleverd aan onze klanten. Wij zorgen voor een product van topkwaliteit tegen een correcte prijs. Interesse om met ons samen te werken? Bekijk dan zeker eens onze realisaties en neem contact op met ons.

Snoep&Horecacenter Lingier

Bij Lingier hebben wij al verschillende installaties mogen doen. De Bureau’s voorzien van Daikin Sky-Air toestellen voor het koelen en verwarmen van de ruimtes. In de bakkerij hebben we ook een koel- en diepvriesinstallatie geplaatst voor het bewaren van hun zelfgemaakte producten. De Bureau’s zijn tevens uitgerust met een ventilatiesysteem D.
Hier kan je alvast de foto’s van deze installatie bekijken.

Immo Francois

In het vernieuwde pand van Immo Francois in Oostende hebben we zowel de luchtbehandeling als de klimaatbehandeling mogen uitvoeren. Door het plaatsen van een Sky-air met daarop 3 binnentoestellen hebben we ervoor gezorgd dat de bureau’s altijd mooi op temperatuur zijn. Om de toestellen niet teveel te laten opvallen in het interieur zijn deze zwart geschilderd, alsook hebben we één toestel verwerkt in een op maat gemaakte kast. Voor genoeg verse lucht in de ruimte te krijgen hebben we een ventilatiesysteem D geplaatst. 

Daikin

Al reeds enkele jaren zijn wij subcontractor bij Daikin en voeren wij installaties en veranderingen uit in de fabriek. Samen met de mensen van Daikin zorgen we er zo voor dat er een betere workflow heerst in de fabriek en dat de mensen zonder problemen hun werk kunnen uitvoeren.

118794222_2731807873718483_8330480507010052046_o

RESIDENTIËLE INSTALLATIES

CONTACTFORMULIER

JAARLIJKS VERLOF

Wij zijn in jaarlijks verlof van 17 September tot en met 2 Oktober. 
Wij gaan even onze batterijen terug opladen zodat we er in Oktober terug kunnen invliegen.